Rekapitulace léta 2013

16.09.2013 18:04

Naše čuvačí holčičky nás celé léto a nadále "drží" při vytrvalosti a trpělivosti zvládat komplikovanější období, které začalo 2. června, kdy jsme se probudili do "velké vody". Holčičky měly vodu už po kolena, tak začala nejprve záchrana naší smečky a poté ostatního. To jsme ještě netušili, jakých rozměrů tato voda dosáhne, že 25.června přijde další a že se ty nejhorší důsledky ukážou až po nějaké době, když vzlínající voda neustále stoupala ve všech konstrukcích, jelikož byl barák ze stojaté vody nasáknutý jako houba. Nastal pro nás nekonečný maraton čištění, likvidace plísní, nezlepšujícího se vysoušení, oprav toho nejdůležitějšího, zmatku a stresu. Čuvačí holčičky a kočičáčci zvládají dlouhodobí provizorní režim na jedničku a mají od nás velkou pochvalu!!! Matylda projevila páníčkovi takovou lásku, až mu vyrazila několik zubů, byl to polibek s rozeběhem. Čuvačí "kebule" je "tvrdší" než ta naše :-)

I přesto naše hektické léto jsme stihli pár výstav s velkým úspěchem, viz následující články. Albínku jsme měli na týden ve Valticích, kde nám pomáhala hlídat 18-ti měsíční Bětku (viz. foto na rajčeti), která ji neustále "pronásledovala". Albínka byla po celou dobu trpělivá a krásně s ratolestí Bětuškou vycházela.

Albínka byla také na RTG kyčelních kloubů s posouzením v Českém Brodu, které dopadlo na výbornou A/A, PARÁDA (posouzení - dokument) !!! Nechali jsme Albínce zrentgenovat i lokty, které má také zdravé. Albínka má krásný nůžkový skus, bohužel ji nevyrost jeden zoubek..... Bez jednoho zoubku se dá najíst, důležité je, že má zdravé klouby!